Kirjaudu

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus *
Salasana *
Muista minut

facebooktwitter

lastenteatterilogo2

Kaikki mitä sinun tulee tietää
Lastenteatterista!

 

BRAVO-LOGO-72dpi

BRAVO! -FESTIVAALI KOKOAA LASTEN- JA NUORTENTEATTERIN KANSAINVÄLISIÄ NIMIÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Kahdeksatta kertaa järjestettävä kansainvälinen lasten- ja nuortenteatterifestivaali Bravo! tarjoilee laajan kattauksen korkeatasoista teatteria kaikenikäisille. Suomen Assitej järjestää festivaalin 21.–30.3.2014 Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kulttuuritaloissa. Festivaalille saapuu kuusi esitystä viidestä eri maasta ympäri maailman.

ELÄMÄN PERUSKYSYMYKSIÄ PERHEEN PIENIMMILLE

Ruotsalaisen Teater Sagohusetin Max – Tarina pallosta, lampusta ja autosta on lämminhenkinen esitys taaperoikäisen elämän peruskysymyksistä ja -asioista. Sanoja, musiikkia ja liikettä yhdistelevä esitys valloittaa lempeällä tunnelmallaan.

Bolognasta tulevan La Baracca – Testoni Ragazzin Spot on valotaidetta ja näyttelijäntyötä yhdistävä hauska ja kiehtova esitys. Esitys kertoo miehen ja teatterilampun välisestä ystävyydestä ja yhteisestä värikkäästä leikistä.

NURINKURISTA NUKKETEATTERIA JA KLOVNERIAA ALAKOULUIKÄISILLE

Norjalaisen Katja Brita Lindebergin teoksessa Jos Rosa osaisi taikoa tapaamme Rosan, joka on maailman ihanin prinsessa. Vanhemmat huitelevat omissa menoissaan, mutta ei hätää; Rosa osaa taikoa. Yhden naisen hulvaton klovneriaesitys käsittelee yksinäisyyttä tavalla, joka naurattaa ja liikuttaa.

Québecistä tulevan Les Sages Fous -ryhmän Orpojen sirkus on visuaalisesti huikeaa nukketeatteria. Takakujien tähdet valtaavat estradin, kun romukauppiaat herättävät henkiin pienen ja kummallisen sirkusseurueen.

NUORILTA TEKIJÖILTÄ NUORILLE KATSOJILLE

Ruotsista saapuvan Carrasco Dance Companyn Bartolomeo on eri musiikki- ja tanssityylejä sekoitteleva urbaani nykytanssiteos, joka tutkii turhautumista yhteiskunnan kapeisiin rooleihin. Viisi naista, viisi tahtoa ja vahva tunnelma yhdistyvät silkkaan tykitykseen, jossa jauhot lentävät. Esitys on saanut Ruotsin Assitej-palkinnon vuoden 2013 parhaasta esityksestä.

Festivaalilla aiemminkin vierailleen ranskalaisen Compagnie ACTAn uusi teos En Corps (E)crits on muun muassa suomalaisten nuorten kanssa tehtyihin työpajoihin pohjaava tanssiesitys minuudesta ja toiseudesta. Tunteiden dramaturgiaa noudattava esitys yhdistää livemusiikkia ja videokuvaa tanssiin.

Esityksiä järjestetään sekä päiväaikaan että illalla. Perheet sekä koulu- ja päiväkotiryhmät voivat valita ikäryhmälleen sopivan esityksen ja ajankohdan. Festivaalin avajaiset järjestetään yhteistyössä Nukketeatterin näyteikkunan kanssa perjantaina 21.3.2014 Kulttuurikeskus Stoassa. Kansainvälisten esitysten lisäksi festivaaliviikon aikana tarjolla on oheisohjelmisto, jossa on muun muassa lapsiraati, Suomen Assitejn jäsenteatterien esityksiä ja ammattilaistapahtumia.

Kirjaudu

Assitej International

assitej logo 160

Yhteystiedot

Suomen Assitej ry

Bulevardi 7
FI–00101 Helsinki
Tel: +358 (0)44 0866 355
E-mail: info [a] assitejfi.org
www.assitej.fi

Suomen Assitej

Assitej on kansainvälinen lasten- ja nuortenteatterijärjestö, jolla on jäseniä noin 80 maassa eri puolilla maailmaa. Assitej muistuttaa lasten ja nuorten oikeudesta turvalliseen kasvuun
ja kulttuuriin.

Copyright © 2013 Assitej ry
All Rights Reserved.

Sivuston toteutus: JK Web Design