Kirjaudu

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus *
Salasana *
Muista minut

facebooktwitter

lastenteatterilogo2

Kaikki mitä sinun tulee tietää
Lastenteatterista!

 

Lasten- ja nuortenteatterijärjestö Suomen Assitej ry jakaa ensimmäisen kerran Assitej-palkinnon Kansainvälisenä lastenteatteripäivänä 20.3.2016. Palkinnon tarkoitus on nostaa esille lastenteatterin tekijöitä sekä tietoisuutta lastenteatterista Suomessa. Palkinto jaetaan Assitejn järjestämän kansainvälisen Bravo!-festivaalin yhteydessä Helsingissä, ja palkinnon saaja valitaan Assitejn jäsenistöstä.

Nyt Assitej kaipaa ehdotuksia palkinnon saajiksi jäsentensä keskuudesta. Kyseessä voi olla lastennäytelmä, käsikirjoitus, näyttelijä, ohjaaja, teatteriryhmä tai vaikkapa elämäntyö lastenteatterin parissa. Lähetä ehdotuksesi perusteluineen osoitteeseen info(@)assitejfi.org viimeistään 29.2.2016. Lopullisen valinnan palkinnon saajasta tekee Assitejn hallitus.

Assitej-järjestöjen omaa palkintoa on perinteisesti jaettu ympäri maailmaa ja saajina ovat olleet niin lastenteatterin tekijät kuin lastenteatteria tukevat tahotkin.

Kirjaudu

Assitej International

assitej logo 160

Yhteystiedot

Suomen Assitej ry

Bulevardi 7
FI–00101 Helsinki
Tel: +358 (0)44 0866 355
E-mail: info [a] assitejfi.org
www.assitej.fi

Suomen Assitej

Assitej on kansainvälinen lasten- ja nuortenteatterijärjestö, jolla on jäseniä noin 80 maassa eri puolilla maailmaa. Assitej muistuttaa lasten ja nuorten oikeudesta turvalliseen kasvuun
ja kulttuuriin.

Copyright © 2013 Assitej ry
All Rights Reserved.

Sivuston toteutus: JK Web Design