Kirjaudu

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus *
Salasana *
Muista minut

facebooktwitter

lastenteatterilogo2

Kaikki mitä sinun tulee tietää
Lastenteatterista!

 

Tervetuloa Teatterimuseoon lauantaina 6. toukokuuta! Kokous alkaa kello 16, kannattaa kuitenkin tulla paikalle jo aiemmin:

Suomen Assitej tarjoaa pääsyliput Teatterimuseon näyttelyihin ja taiteilijatapaamiseen alkaen klo 13.00. Rakastettu näyttelijä, teatterineuvos Eila Roine kertoo urastaan.
http://www.teatterimuseo.fi/ajankohtaista/tapahtumakalenteri/taiteilijatapaamiset/

Tapahtuman jälkeen klo 14.30 on aikaa tutustua myös Teatterimuseon pysyvään näyttelyyn ja Rakkauden tilat -näyttelyyn. Assitejn kevätkokous alkaa kello 16.00 (esitylista alinna). Museo sulkeutuu kello 18.

Tarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittautumista osoitteseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerro museon vastaanotossa että tulet Assitejn kevätkokoukseen niin saat ilmaisen sisäänpääsyn. Teatterimuseon osoite on Kaapelitehdas (Tallberginkatu 1), Ruoholahti, Helsinki. Parhaiten pääset paikalle metrolla, muita julkisia kulkuvälineitä löydät sivuilta http://www.hsl.fi

Kirjaudu

Assitej International

assitej logo 160

Yhteystiedot

Suomen Assitej ry

Bulevardi 7
FI–00101 Helsinki
Tel: +358 (0)44 0866 355
E-mail: info [a] assitejfi.org
www.assitej.fi

Suomen Assitej

Assitej on kansainvälinen lasten- ja nuortenteatterijärjestö, jolla on jäseniä noin 80 maassa eri puolilla maailmaa. Assitej muistuttaa lasten ja nuorten oikeudesta turvalliseen kasvuun
ja kulttuuriin.

Copyright © 2013 Assitej ry
All Rights Reserved.

Sivuston toteutus: JK Web Design