Kirjaudu

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus *
Salasana *
Muista minut

facebooktwitter

lastenteatterilogo2

Kaikki mitä sinun tulee tietää
Lastenteatterista!

 

Nayttokuva 2017-05-12 kello 11.35.58

Lasten Teatteritapahtuma Kuulas täyttää keväällä 30 vuotta. Juhlafestivaali järjestetään Kouvolassa, Kuusankoskitalon ja Kouvolan Teatterin näyttämöillä, keskiviikosta lauantaihin 17.–20.5. Ohjelmistoon on valittu koti- ja ulkomaisia klassikoita kuten Kansallisteatterin upea Puluboin ja Ponin lauluja -konsertti. 
 
Perjantai-iltana 19.5. klo 18.30 juhlitaan 30-vuotiasta tapahtumaa koko perheen ilmaisen lastenkarnevaalin merkeissä! 

Kuulas tarjoilee neljänä festivaalipäivänä laajan ohjelmiston lastenteatteriesityksiä, joista nauttivat myös aikuiset. Eri puolelta Suomea tulevien ammatti- ja harrastajateattereiden lisäksi festivaalilla nähdään lastenteatteria Espanjasta! 
 
Lasten riemulla ei ole rajaa ilmaisissa puvustus- ja maskeerauspajoissa, jossa he pääsevät kokeilemaan teatterin rooliasuja ja kasvomaalauksia. Uutta tänä vuonna ovat kiinalaiset varjoteatteri- ja maalaustyöpajat, aasialainen nukketeatterinäyttely sekä juhlavuoden kunniaksi järjestettävä kruunujen askartelupaja. 
 
Tutustu koko ohjelmaan: www.kuulas.info

Kirjaudu

Assitej International

assitej logo 160

Yhteystiedot

Suomen Assitej ry

Bulevardi 7
FI–00101 Helsinki
Tel: +358 (0)44 0866 355
E-mail: info [a] assitejfi.org
www.assitej.fi

Suomen Assitej

Assitej on kansainvälinen lasten- ja nuortenteatterijärjestö, jolla on jäseniä noin 80 maassa eri puolilla maailmaa. Assitej muistuttaa lasten ja nuorten oikeudesta turvalliseen kasvuun
ja kulttuuriin.

Copyright © 2013 Assitej ry
All Rights Reserved.

Sivuston toteutus: JK Web Design