Kirjaudu

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus *
Salasana *
Muista minut

facebooktwitter

lastenteatterilogo2

Kaikki mitä sinun tulee tietää
Lastenteatterista!

 

Voit lisätä tapahtuman täyttämällä oikealla olevan lomakkeen. Huomaathan, että lomake on jaettu useaan osioon, vasemmassa reunassa on tummalla pohjalla välilehtiä, joiden alta löytyy lisää kenttiä.

1. Anna esitykselle nimi.
2. Valitse esitykselle kuva klikkaamalla "Esityksen nimi" kentän vasemmalla puolella olevaa "Lisää kuva klikkaamalla" kuvaketta.
3. Valitse julkaisun tila, mikäli valitset "Julkaisematon", voit jatkaa esityksen muokkaamista myöhemmin ja julkaista kun olet saanut tiedot valmiiksi. tämä tapahtuu oikealla olevan käyttäjävalikon "Omat esitykset" kohdasta.
4. Valitse tapahtuman alkamis- ja päättymisaika. Voit muokata kellonaikaa klikkaamalla kellonaikaa ja kirjoittamalla siihen oikean ajan.
5. Mikäli esityksellä on samassa paikassa useita esityksiä eri aikoina, voit valita "Lisää muita esityskertoja" kohdan, jolloin sinulle avautuu näkymä, josta voit lisätä muut esitysajat.
6. Valitse tapahtumapaikka kirjottamalla tapahtumapaikan nimi. Mikäli tapahtumapaikka on jo olemassa, voit valita paikan klikkaamalla ehdotettua nimeä. Mikäli tapahtumapaikkaa ei ole vielä lisätty, voi lisätä sen antamalla sille osoitteen sekä valinnaisen kuvauksen. Voit myös tarkentaa paikan, siirtämällä avautuvasta kartasta punaisen merkin oikeaan kohtaan. Kun tapahtumapaikan tiedot on lisätty, klikkaa "Lisää tapahtumapaikka".
7. Anna tapahtumalle kuvaus.
8. Klikkaa vasemmanpuoleisesta sarakkeesta välilehteä "Kategoriat & Avainsanat".
9. Valitse haluamasi kategoriat yksitellen klikkaamalla Kategoria kenttää.
10.

 

Kirjaudu

Assitej International

assitej logo 160

Yhteystiedot

Suomen Assitej ry

Bulevardi 7
FI–00101 Helsinki
Tel: +358 (0)44 0866 355
E-mail: info [a] assitejfi.org
www.assitej.fi

Suomen Assitej

Assitej on kansainvälinen lasten- ja nuortenteatterijärjestö, jolla on jäseniä noin 80 maassa eri puolilla maailmaa. Assitej muistuttaa lasten ja nuorten oikeudesta turvalliseen kasvuun
ja kulttuuriin.

Copyright © 2013 Assitej ry
All Rights Reserved.

Sivuston toteutus: JK Web Design