Kirjaudu

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus *
Salasana *
Muista minut

facebooktwitter

 

BRAVO-LOGO-netti-pienempi-mv

13.–20.3.2016
Kansainvälinen
lasten- ja nuortenteatterifestivaali

 

Bravo!-perhepäivä Karatalossa

su 13.3. klo 12–16

Nukketeatteripaja klo 12-15

Tervetuloa kokeilemaan kuinka keppinukke vilkuttaa tai kuinka marionettinukke tanssii.

Tässä työpajassa jokainen voi luoda oman pienen esityksensä erilaisten teatterinukkien kanssa. Ohjaaja Anne Lihavainen/ Nukketeateri Ofelia. Vapaa pääsy.

Pappelapapp klo 13 ja 15

(yli 3-vuotiaille, kesto 35 min + 15 min leikkiä lapsille)

Papp, Papp, Pappe…Pappelapapp.

Annetaan mielikuvitukselle siivet ja tavallinen, ruskea pahvilaatikko voi muuttua miksi vain! Se voi olla tiikeri, lohikäärme tai nälkäinen ötökkä, jolla on loputon ruokahalu. Pappelapapp on ovi toiseen maailmaan täynnä seikkailua ja hauskoja hahmoja. Esityksen lopuksi kaikki pääsevät mukaan leikkimään!

Esityskieli saksa (lähes sanaton), www.amai-figurentheater.de

 

Bravo!-perhepäivä Tikkurilassa

su 13.3. klo 13–16

Taidetalo Pessi, Kielotie 14

Liput 7 € (perhelippu 15 €) ovelta, varaukset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 09 8392 2766

 Pikku klovnien mehukestit klo 13–15

Ennen esityksen alkamista on lämpiössä tarjolla mehua sekä mahdollisuus valmistautua esitykseen työpajassa, jossa valmistetaan tehdä sirkusaiheisia päähineitä. Valmistautua voi myös ottamalla kasvomaalauksen. Mehukestit sisältyvät klo 15 alkavan Piip ja Tuut -esityksen lipun hintaan.

Piip ja Tuut konsertissa klo 15

(yli 3-vuotiaille, kesto 55 min)

Konserttisalin siivoojat Piip ja Tuut unohtavat siivoustarvikkeensa lavalle juuri kun konsertti on alkamassa! Parrasvaloihin asettuva klovni-duo pistää pystyyn esityksen vailla vertaa. Luvassa on kommelluksia, naurua ja riemastuttavaa pariakrobatiaa.

Piip ja Tuut Teatteri: Haide Männamäe ja Toomas Tross,www.piipjatuut.ee

 

Bravo!-perhepäivä Myyrmäessä

la 19.3. klo klo 13–16  

Taidetalo Toteemi, Myyrmäentie 6

Liput 7 € (perhelippu 15 €), ovelta, varaukset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 09 8393 5499

 Pappelapapp klo 13

(yli 3-vuotiaille, kesto 35 min + 15 min leikkiä lapsille)

Papp, Papp, Pappe…Pappelapapp.

Annetaan mielikuvitukselle siivet ja tavallinen, ruskea pahvilaatikko voi muuttua miksi vain! Se voi olla tiikeri, lohikäärme tai nälkäinen ötökkä, jolla on loputon ruokahalu. Pappelapapp on ovi toiseen maailmaan täynnä seikkailua ja hauskoja hahmoja. Esityksen lopuksi kaikki pääsevät mukaan leikkimään!

Esityskieli saksa (lähes sanaton), www.amai-figurentheater.de

 Pahvipuuhaa klo 14–16

Esityksen jälkeen voi vielä viettää hetken sen innoittamassa työpajassa, jossa puuhaillaan pahveista ihmejuttuja yhdessä aikuisen kanssa.

 

Bravo!-perhepäivä Korsossa

la 19.3. klo 13–16 Lumosali, Urpiaisentie 14

Liput 7 € (perhelippu 15 €), pakolliset varaukset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 548 3443

 Sirkustelua klo 13–14.30

Virittäydy sirkustunnelmaan sirkustyöpajassa, jossa kokeillaan erilaisia sirkusvälineitä ja -temppuja. Non-stop -työpaja sisältyy klo 15 alkavan Valomatka-esityksen lipun hintaan.

 Valomatka klo 15

(yli 6-vuotiaille, kesto 40 min, sanaton)

Olipa kerran kaupunki, jonka varjot alkoivat kasvaa ja kasvaa, kunnes niistä tuli aivan liian suuria. Tyttö nimeltä Sisko saa eräänä aamuna kaupungin hämäryydestä tarpeekseen ja lähtee etsimään valoa. Nykysirkusta ja varjoteatteria yhdistävä Valomatka paljastaa valon ja varjon salaisuudet tavalla, jota ei ennen ole nähty! Esitys saa ensi-iltansa Bravo! -festivaalilla.

Esiintyjät: sirkustaiteilija Salla Hakanpää, visuaaliset suunnittelijat Ainu Palmu ja Anne Jämsä, äänisuunnittelija Markus Heino, esitysdramaturgi Ville Walo. HHJPW, osatuotanto Zero Gravity.

 

Bravo!-perhepäivä  Malmitalossa

la 19.3. klo 11-15, Ala-Malmin tori 1

Rimjam - rimlek för de minsta: Maräng och buljong klo 11

Ruotsinkielinen loruleikkihetki. Kesto 30 min. Kirjasto.

Teatteri ILMI Ö:n nonstop-teatterityöpaja koko perheelle klo 11-12.45

Työpajassa pohditaan klo 13 nähtävän Kitchen-esityksen teemoja ja tapahtumia osallistavalla tavalla. Parvi, 2. krs.

Pääsiäisaskartelua klo 11-12.45, Aula.

Käsityökoulu Robotin robottipaja klo 12-15, Kirjasto.

Kitchen klo 13, Malmisali

(yli 6 vuotiaille, kesto 45 min, suomenkielinen nauhoite)

Kaupungin ulkopuolella on hylätty talo. Eräänä päivänä taloa lähestyy kaksi kulkijaa toisistaan tietämättä. Vanha merimies ja orpokodista karannut tyttö päättävät kumpikin asettua taloon asumaan. He aloittavat yhteisen elämän talossa, molemmat yhtä itsepäisinä ja keittiöhommissa kokemattomina. Maineikkaan norjalaisen tanssiteatteri Jo Strømgren Kompanin KITCHEN on hauska ja ajatuksia herättävä tarina siitä, kuinka aivan erilaisten ihmisten on mahdollista oppia elämään yhdessä. Liput 5€.

(Esityskieli Norja, suomenkielinen nauhoite, http://jskompani.no/)

Bravo! -perhepäivä Vuotalossa - perinteinen pääsiäistapahtuma tulee taas!

 

Mitä kaikkea matonkuteista voi askarrella?

Tekstiililuokka klo 10-13, vapaa pääsy. Lettejä ja solmuja matonkuteista. Tule letittämään ja solmimaan; pajassa askarrellaan värikkäitä avaimenperiä ja rannerenkaita. Ohjaajana Maria Vuorenjuuri.

Monikulttuurinen Satujuhla: Kun kuu nauroi!

klo 10.30 ja 12.30, vapaa pääsy. Satujuhlassa saat kuulla jännittäviä satuja, jotka ovat yli tuhat vuotta vanhoja. Ruotsinkielinen juhla klo 10.30 ja suomenkielinen klo 12.30

A thousand thanks/Tuhannet kiitokset

Ateljee, klo 11–14, vapaa pääsy. Työpajassa askarrellaan eri tekniikoilla kortteja, joilla voi kiittää lähimmäistään eri kielillä. Yhdistetään taide ja sanat. Pajaa vetää taidekasvattaja ja taiteilija Arlene Tucker

Virpomisvitsapaja

klo 11–14, vapaa pääsy. Vuotalon aulassa pääsee tekemään oman virpomisvitsan Palmusunnuntaita varten.

Ohjattua matonkudontaa

klo 11–13, vapaa pääsy. Tule kokeilemaan oikeita kangaspuita ja tee oma iloinen pääsiäisraitasi Vuotalon yhteiseen mattoon. Paikalla opastamassa Tupu Mentu ja Päivi Tiitinen.

Kolmekielinen värikylpyä vauvoille

klo 10 ja 13 (9-11 kk) sekä klo 11.30 (12-24 kk). Filippa Hellan ohjaamat värikylvyt vauvoille aikuisen seurassa. Ilmoittautumiset nimilistoille samana päivänä. Lisätiedot erikseen.

Teatteri Pensas: Pupu papu pöö

Musiikkiluokka klo 11, vapaa pääsy. Pupu papu pöö on suomalaisten runoilijoiden teksteihin pohjautuva esitys vauvoille ja taaperoille, suositusikä 3 kk - 3 vuotta.. Ilmoittaudu mukaan laittamalla nimesi musiikkiluokan edessä olevaan listaan ennen esitystä.

Bravo-festivaali: Piip ja Tuut konsertissa

klo 11 ja 13, alk. 5 €

Konserttisalin siivoojat Piip ja Tuut unohtavat siivoustarvikkeensa lavalle juuri kun konsertti on alkamassa! Parrasvaloihin asettuva klovni-duo pistää pystyyn esityksen vailla vertaa. Luvassa on kommelluksia, naurua ja riemastuttavaa pariakrobatiaa. Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille. Esityskieli: suomi (lähes sanaton).

Kesto 55 min

Yhteistyössä työväenopisto ja Helsingin kulttuurikeskus.

 

Assitej International

assitej logo 160

Yhteystiedot

Suomen Assitej ry

Bulevardi 7
FI–00101 Helsinki
Tel: +358 (0)44 0866 355
E-mail: info [a] assitejfi.org
www.assitej.fi

Suomen Assitej

Assitej on kansainvälinen lasten- ja nuortenteatterijärjestö, jolla on jäseniä noin 80 maassa eri puolilla maailmaa. Assitej muistuttaa lasten ja nuorten oikeudesta turvalliseen kasvuun
ja kulttuuriin.

Copyright © 2013 Assitej ry
All Rights Reserved.

Sivuston toteutus: JK Web Design