Kirjaudu

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus *
Salasana *
Muista minut

facebooktwitter

lastenteatterilogo2

Kaikki mitä sinun tulee tietää
Lastenteatterista!

 

Suomen Assitej ry. - Assitej Finland rf. on vuonna 1975 perustettu lasten- ja nuortenteatterijärjestö. Yhdistyksen tavoitteena on tukea lasten- ja nuorten kehitykselle ensiarvoisen tärkeää työtä: ikäryhmälle suunnatun korkeatasoisen teatteritaiteen tekemistä. Suomen Assitej edistää lasten- ja nuortenteatteritietoutta ja arvostusta suomalaisella teatterikentällä sekä toimii alan kehittämisen ja tutkimuksen, taiteellisen tason ja taidekasvatuksen hyväksi. Järjestö toimii tiedonvälittäjänä ja yhteistyöorganisaationa kotimaisten lasten- ja nuorten ammattiteattereiden ja -ryhmien välillä, ja on alan ehdoton asiantuntija suomalaisella teatterikentällä.

Suomen Assitej on osa kansainvälistä lasten- ja nuortenteatteriverkostoa Assitej Internationalia, jolla on jäseniä yli 80 maassa. Kansainvälisen Assitej-järjestön osana Suomen Assitej edistää kotimaisten lasten- ja nuorten ammattiteattereiden ja -ryhmien kansainvälistä verkottumista.

Assitej:lla on vuoden 2014 alussa 76 jäsentä, joista 45 on yhteisöjäseniä. Assitej:n yhteisöjäsenet ovat teattereita, vapaita teatteriryhmiä ja oppilaitoksia. Järjestön jäsenet sijoittuvat maantieteellisesti ympäri Suomen.  

Kirjaudu

Assitej International

assitej logo 160

Yhteystiedot

Suomen Assitej ry

Bulevardi 7
FI–00101 Helsinki
Tel: +358 (0)44 0866 355
E-mail: info [a] assitejfi.org
www.assitej.fi

Suomen Assitej

Assitej on kansainvälinen lasten- ja nuortenteatterijärjestö, jolla on jäseniä noin 80 maassa eri puolilla maailmaa. Assitej muistuttaa lasten ja nuorten oikeudesta turvalliseen kasvuun
ja kulttuuriin.

Copyright © 2013 Assitej ry
All Rights Reserved.

Sivuston toteutus: JK Web Design